Elokuun ensimmäisenä viikonvaihteena pelattiin 70-vuotisjuhlaansa viettävän HyPS:n Eloturnaus.

I-HK P06 osallistui kilpasarjaan Hurrikaanit ja haastesarjaan Tornadot ryhmillään. Hurrikaanit vei ikäluokan voiton.

Viikonloppuna pelattiin Eloturnaus 2017 Hyvinkäällä. Turnaus oli HyPS:n 70-vuotisjuhlaturnaus. Sää oli vaihteleva, mutta turnaus saatiin vietyä läpi kenttien pehmenemisestä huolimatta.

I-HK P06 osallistui turnaukseen kilparyhmä Hurrikaanien ja haasteryhmä Tornadojen voimin.

Alkusarjassa Tornadot koki kaksi tappiota ja yhden voiton. Tiukassa lohkossa ryhmä jäi yhden maalin erolla niukasti alempaan loppusarjaan. Alemmassa loppusarjassa tuli kaksi selkeää voittoa 7-0 ja 6-0, mutta isäntäseuran HyPS haastoi tasokkaassa ottelussa joukkueen ja vei tiukan matsin 3-1. Tornadojen sijoitus oli lopulta 6.

Hurrikaanit vei alkulohkon puhtaasti voittaen maalierolla 13-2 kaikki viisi vastustajaansa, joihin kuului KuPS, FC Kontu, LauTP, PiTa ja KäPa City. Lohkovoittajina I-HK Hurrikaanit selvisi finaaliin, jossa vastaan asettui KP-75.

KP-75 oli valmiimpi finaaliin ja meni 2-0 johtoon. Hurrikaanit kuitenkin syttyi ja painoi ottelun väkisin KP-75:n päätyyn sekä tasoitti ottelun viimeiesen kympin aikana. Kulta siis ratkaistiin rankkareilla. Anton torjui KP-75:n ensimmäisen laukojan vedon. Ja kun Hurrikaani-laukojat laittoivat kaikki vetonsa sisään, saattoi mestaruusjuhlat alkaa!

Joukkueen syksy käynnistyi siis hienosti jatkuen siitä, mihin Ålandia ja Helsinki Cupissa jäätiin. Tästä on hyvä käynnistellä sarjapelejä vajaan parin viikon päästä. Myös turnauskalenteri on vilkas syksylle…

Mestari-Hurrikaanit Eloturnaus 2017

Hurrikaanit ja Tornadot yhteiskuvassa