Toivottavasti kaikkien kesä on sujunut mukavasti, akkuja ladaten , liikuntaa unohtamatta!

Ilolla olen jälleen seurannut jalkapallon hyvää menestystä eri turnauksissa, jossa seuramme värit ovat olleet hyvässä myötätuulessa esillä. Monille joukkueille kesän kohokohtia ovat vuosittain Stadi-Cup ja Helsinki-Cup, joissa päästään kokemaan futiksen riemua, kohdaten myös aivan uusiakin joukkueita, joka onkin turnauksen kohokohta usein. Haluan tässä kohtaa nostaa esille tiedottamisen tärkeyden ja merkityksen, sillä tuoreet hyvin uutisoidut aiheet tuottaa hyvää fiilistä, tässä I-HK on on tehnyt loistavaa työtä, kiitos tekijöille!

Samaan aikaan futisnälkään saadaan kokea naisten MM-kisojen huikeita suorituksia ja kuten hyviin kisoihin myös kuuluu, koetaan myös suuria yllätyksiäkin, tämä vain osoittaa mielestäni, kuinka suuri ja kaunis laji futis onkaan, tasot nousee, uudet maat yllättää, aivan huikeita matseja toisella puoliskolla maapalloa. Oma suosikkini on vielä tätä kirjoittaessani jatkossa, saa nähdä, kuka tuon kultaisen pokaalin näissä kisoissa saavuttaa, paras voittakoon, oma jo kulunut sanontani usein onkin, kun minulta kysytään voittajaa, vastaan, se, kuka kuka tekee enemmän maaleja, vastaus tuokin.

Syyskausikin jo jalkapallossa hyvässä vauhdissa ja pian koittaa myös kuntoliikunnan uusi kauden aloituskin, luotan jäleen salien täyttyvän eri lajeissa, joissa onkin todella laaja kattaus jälleen tarjontaa.

Seuramme suuri arvo onkin liikunnan monipuolisuus ja matala kynnys tulla mukaan, josta olen erittäin ylpeä, että tämä toimintamalli jatkuu edelleenkin, tämä asia korostuu hyvin, kun kentän laidalla pelejä katoessani pääsen samalla keskustelemaan kuulumisia.

Omalle suosikkilajilleni futiksen rinnalla, pyöräilylle kuuluu myös hyvää, kilometrejä on kertynyt mukavasti kesän aikana, melko usien kuntoilulenkkien varrellle osuu myös kotistadionimme, on aina sykähdyttävää seurata hetki liikunnan iloa ja taas matka taittuu hyvällä fiiliksellä.

Muistetaan liikkua, se tuo hyvää mieltä,  kunnioitetaan kaikkia tasa-arvoisesti, näillä pidetään saavutettua hyvää yllä jatkossakin!

Toivotan koko seuraväelle hyvää loppukesää ja alkavaa syyskautta, kera tapaamisten ja hyvien juttutuokioiden, kun tavataan!

Harry Seidler, kunniapuheenjohtaja