Itä-Hakkilan tekonurmella ja uudella Hakunilan UP:n tekonurmella pelattiin viikonvaihteen aikana järjestyksessä neljäs P06-ikäluokan kevätturnaus.

Tänä vuonnahan pojat ovat E10-ikäluokkaa.

Sää ei poikkeuksellisesti ollut täysin suosiollinen koko viikonlopunajan, vaan välillä tuli rakeita ja välillä räntärättejä. Tämä ei pelillistä menoa haitannut. Ja onneksi lauantai-aamu ja sunnuntai olivat kuitenkin poutaisia.

Ikäluokkahan on ensimmäinen, jossa pelataan ns. puolenkentän pelejä 8vs8 pelaajaa. Osalle joukkueista turnaus oli ensimmäinen tämänmuotoinen ulkoturnaus. Tämä ei kyllä näkynyt kentällä, vaan ryhmät olivat hyvin sisäistäneet uuden pelitavan poikkeuksetta.

Turnauksessa pelattiin ensimmäisenä päivänä alkusarjat neljän joukkueen lohkoissa. Toisena päivänä jatkettiin cup-muotoisesti kohti mitalipelejä. Tulokset löytyy omalta alasivulta.

I-HK:n omat ikäluokkaryhmät pelasivat hienosti. Taifuunit tsemppasi hienosti harrastetasolla. Tornadot taisteli pronssia haastetasolla. Sekä vielä Hurrikaanit vei ehkä hiukan ”tylystikin” kilpasarjan voiton.

Näillä tuloksilla on hieno avata kesäkausi 2016! Ensi viikolla Hurrikaanit ja Tornadot pääsevät avaamaan ensimmäisen Piirisarja-kautensa. Go I-HK Go!

Hurrikaanien juhlat loppuottelun päätyttyä!