Kirjoitus on julkaistu Vammaisurheiluliiton (VAU) sivuilla 17.12.2012

Viimeistelyharjoituksissa hiottiin kisakuviot kuntoon!

 

Salibandypelaajat kokoontuivat Pajulahteen 8.–9. joulukuuta pidettyyn Korean-kisojen toiseen valmistautumisleiriin samaan aikaan koko muun kisajoukkueen kanssa.

Tällä leirillä joukkueen pelaajien otteissa näkyi positiivista lisäjännitettä. Heti lauantaina kisajoukkue ja muu valmennusryhmä pelasivat näytösottelun, jossa kisajoukkue sai kovan vastuksen. Salibandypelaajien otteita seurasi katsomossa lähes koko muu kisajoukkue ja muutaman pelaajan vanhemmat. Kannustus oli upeaa, ja tästä iso kiitos kaikille.

Oman jännityksensä leiriin toi median läsnäolo. Näytösottelu kuvattiin ja kapteeni Janne Ahokaista haastateltiin, mikä osoittaa, että vammaisurheilun arvostus ja tasa-arvoisuus ovat selvästi nousussa.

Pelin jälkeen kisajoukkueelle jaettiin upeat edustusasusteet, josta iso kiitos kuuluu Elinalle ja Hannelelle.

Iltaharjoituksen jälkeen pidettiin vielä kisatanssitreenit Pajulahti-hallin viheriöllä, ja alkoihan se lantio keikkua jojollakin… Illan huipensi taitoluistelujoukkueen näytös, jossa kukin urheilija esitti oman kisaohjelman. Upea show, kiitos koko taitoluistelutiimille!

Sunnuntaina salibandypelaajat hioivat jälleen Läntisen Ismon ohjeiden mukaisia pienpelikuviota. Myös media seurasi valmennusta ja teki haastatteluja, joissa urheilijoita edusti hienosti joukkueen kapteenikaksikko Janne Ahokainen ja Lauri Kinnunen.

Leirin päätti koko kisajoukkueen yhteinen infotilaisuus. Siinä oli mukana myös runsaasti urheilijoiden tukijoukkoja, jotka ovat lähdössä kisamatkalle.

Leiristä jäi hyvä fiilis. Salibandyjoukkue tekee parhaansa ja kannustaa kisoissa myös muita lajeja aikataulun salliessa.

Lentoasemalla tavataan! Toivotan kaikille hyvää joulunaikaa!