Aurinkoinen viikonvaihde tarjosi runsaasti jalkapalloviihdettä Itä-Hakkilassa

Lauantaina tekiksellä pelattiin 6 ottelua, joissa tulossatona oli kolme voittoa, yksi tasapeli ja pari tappiota. Sunnuntaina aamupäivällä pelatuissa otteluissa tuli yksi voitto ja yksi tappio

Lauantai-aamun aloitti OMV-joukkue, joka pelasi 0-0 tasapelin SV:n joukkuetta vastaan ja tässä ottelussa jo osoitettiin lajin suuruus, kun katsomossa istui klo 10.00 runsaslukuinen yleisö, joka saikin nähtäväkseen aikamoisen ottelun, jossa vastustaja keskittyi suurimman osasta peliä vain oman maalinsa varjeluun, välillä, ei välttämättä niin fair play-hengessä, mutta sääntöjen rajoissa.

Päivän toinen ottelu,  Old Boys-35 sai vieraaksi TuPS:n Tuusulasta, siinä komea voitto I-HK:lle luvuin 5-0.

Päivää jatkoi poikien 01-ikäluokan peli, jossa I-HK sai vieraaksi NJS:n ja I-HK taisteli voittolukemiksi 4-3.

Päivän seuraavassa ottelussa I-HK:n 00-ikäluokan taistelivat hienon pelin, vaikka vierasjoukkue KP-75 vei voiton lukemin 1-3

Iltapäivällä pelasivat jälleen ikäluokan 01 pojat toisen lohkon ottelun ja siinä vierasjoukkkue TiPS vei voiton lukemin 0-4.

Illan ensimmäisessä ottelussa kohtasivat B-tytöissä I-Hk Ja Futura Porvoosta, jossa I-HK korjasi pisteet kotiin lukemin 6-1.

Illan päätösottelussa B-pojat voittivat VJS:n joukkueen lukemin 5-0

Sunnuntaina aamupäivällä pelasivat A-pojat, ensin A-live joukkue , jonka viraaksi saapunut EBK Espoosta vei pisteet ( tulos vahvistamatta).

Toisessa A-poikien ottelussa I-Hk voitti Kontu:n joukkueen lukemin 4-2