T00-joukkue jäi maalierolla yhden maalin päähän Aluesarjan voitosta.

I-HK:n pelit loppuivat jo viikko sitten 4-0 voittoon EIF:istä, jolloin varmistui vähintään toinen sija sarjassa. Kouvola oli ainoa joukkue, joka pystyi vielä ohittamaan I-HK:n ja pääsi viimeiseen peliinsä tietoisena tiukasta tilanteesta. Kouvolalaiset käyttivät mahdollisuutensa ja ottivat Kuusysistä juuri vaaditun 5-0 voiton lauantaina 3.10. pelatussa ottelussa.

Vaikka sarjavoiton karkaaminen yhden maalin erolla aiheuttaakin harmitusta, niin joukkue voi kuitenkin olla tyytyväinen kauteensa. Nousijajoukkueena aluesarjatasolla pelannut ryhmä otti kevään sarjasta kolmossijan ja paransi vielä siitäkin yhden pykälän syksyn sarjaan.

Jokainen ryhmän pelaaja voi ottaa kunnian kauden menestyksestä, sillä kaikki ovat olleet sitä tekemässä. Joukkueessa on ollut periaate, että jokainen ahkerasti treenannut ja pelikuntoinen pelaaja on pelannut vähintään 20 minuuttia jokaisessa sarjaottelussa. Sitoutuminen joukkueessa on ollut koko kauden hyvää ja kaikki pelaajat ovatkin näin tehneet oman osuutensa hienojen tulosten eteen. Loistavaa tytöt!

Hyvähenkisen porukan matka jatkuu seuraavaksi kohti B-ikäluokan haasteita.