Seuran nettisivut

Tervehdys kaikille!

 Itä-Hakkilan Kilpahan on Suomen paras urheiluseura ainakin meidän mielestämme ja pidetään se myös sellaisena kaikilla osa-alueilla.

Seuran nettisivut ovat tiedon kotina ja siellä on paljon kaikenlaista hyödyllistä tietoa niin seuratoimijoille kuin sivuilla vierailijoille.

Jokaisella joukkueella on omat osionsa ja monilla joukkueilla ne ovatkin kivasti ajan tasalla; tuoreita juttuja ja kuvia. Ihan kaikilla joukkueilla näin ei ole, vaan uusimmat tiedot ovat jo aika iäkkäitä ja niin sivuilta ei löydykään kovia tuoretta asiaa.

Heitänkin haasteen kaikille joukkueille tarkistaa oman joukkueensa osio ja laittaa vuoden 2015 ja sitä vanhemmat vaikka arkistokansioon tai johonkin vastaavaan. Tottakai on hienoa, että joukkueen historia näkyy niin pelien kuin kuvienkin osalta, mutta on myös tärkeää, että sivuilla on tämänkin vuoden tuloksia, kuvia yms. Olisi hyvä, jos kaikilla joukkueilla olisi nettisivujen päivitysvastaava nimettynä

Tietojen ajan tasalla pitäminen antaa hienon kuvan aktiivisesta seuratoiminnasta, mutta jos olette nyt epävarmoja mitä tehdä, niin vilkaiskaa vaikka esimerkiksi T01 –osioita. Sieltä löytyy niin joukkueen historiaa kuin ihan ajan tasallakin olevaa tietoa – samoin toki myös muilta joukkueilta löytyy.

Mukavaa askaretta tämän parissa ja varmasti esim. Riina auttaa, koska hän aktiivisesti lisää juttuja sivuille ja tämä on hänelle rutiinia.

Erittäin mukavaa syksyä kaikille!

 Jukka Ojala

viestintävastaava

Itä-Hakkilan Kilpa

Joukkueiden sivujen päivitykset tulee tehdä mahdollisimman usein ja käyttäjätunnuksia saa Riinalta. riinakottila.ihk@gmail.com

Jokaisen ryhmän sivulla tulee etusivulla näkyä yhteystiedot, valmennus, joukkueenjohto, taloudenhoitaja. Tiedot päivitetään jalkkiksen kautta.

Jotta seuran sivujen tapahtumat ja jutut uudistuisivat, olisi kiva että laittaisitte aina Riinalle kuvia kertomuksineen. Esim. turnauksista, tapahtumista jne.-> riinakottila.ihk@gmail.com

Toimintaamme tukemassa: