Koulutus jalkapallo

Vuoden 2018 piirin kilpailutoimintaan liittyvät aikataulut löytyvät alla. Lisää jalkapalloon liittyviä tapahtumia, mm. maaottelut ja turnauksia löydät tapahtumakalenterista >>.

Ilmoittautumiset sarjoihin ja yhteystietojen päivitys tehdään aina seuran toimesta Tasossa >>

Joukkue tekee ilmoittautumisen, mutta tämä pitää aina vahvistaa seuran toimesta. Vahvistuksen tekee seuramme junioripäällikkö Mauri Holappa eli hänelle viesti kun olette sen tehneet. Jos joukkuetunnus puuttuu niin yhteyttä mauriholappa.ihk@gmail.com

Mikäli joukkueita jää ilmoittautumatta ansaitsemilleen sarjapaikoille voidaan vapautuneet paikat täydentää tarvittaessa sarjojen täydennysmenettelyn mukaisesti. Jos sarjaan ei ilmoittaudu riittävästi joukkueita sen järjestämiseksi, voidaan ikäluokkia tai sarjatasoja yhdistää tai sarja jättää järjestämättä.

Kaveriporukoiden ilmoittautuminen kesän 2018 harrastesarjaan täältä >>
Lue lisää >>

Linkki Palloliiton sivulle:

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/uusimaa/pelitoiminta/aikataulut-ja-ilmoittautuminen
Seuran ja joukkueiden yhteyshenkilöille ja joukkueenjohtajille;
muutamia ohjeita ja tarpeellisia linkkejä löydät oikealta valikosta kaudelle 2018

Yhteystiedot

Taso-järjestelmään päivitetään joukkueiden yhteyshenkilöiden yhteystiedot, mm. puhelinumero ja sähköpostiosoite. Jokaisella joukkueella tulee olla vähintään yksi yhteyshenkilö jonka täsmälliset yhteystiedot on päivitetty Taso-järjestelmään. Kaikki taas ne tarvittavat joukkueen toimihenkilöt; valmentajat, jojot ja huoltajat, jotka halutaan lisätä ottelupöytäkirjoihin, tulee heidän ensin pelipaikkaan rekisteröidä ja antaa heille rooli seurassamme. Asiasta voi kysyä apua seurakoordinaattorilta riinakottila.ihk@gmail.com

Ottelupöytäkirjat

Kaikissa Uudenmaan piirin hallinnoimissa sarjoissa käytetään Taso-järjestelmän sähköistä pöytäkirjaa. Joukkueiden tulee huolehtia, että joukkueiden pelaajalistat ovat ajan tasalla. Joukkue voi käyttää otteluissaan vain niitä, pelaajia jotka löytyvät joukkueen pelaajalistalta. Vierasjoukkueen tulee päivittää pelaajat pöytäkirjaan peliä edeltävänä päivänä ja kotijoukkue tulostaa ottelupäivänä ennen peliä kaksi kappaletta pöytäkirjoja, jotka allekirjoitetaan ja toinen jää erotuomarille ja toinen kotijoukkueelle.

Pelipassi

Virallisiin otteluihin osallistuvalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi, lisäksi nuorten ikäluokissa tulee myös olla vakuutusturva voimassa. Piiri tarkistaa kaikkien joukkueiden pelaajien pelipassit ja ja edustusoikeuden tilan kauden aikana.

Toimintaamme tukemassa: