Palkat ja matkakustannukset

Pelipaikan ohjeet

Tältä sivulta löydät ohjeet ja opasvideot useimpiin Pelipaikan toimintoihin.
Lisätietoja muun muassa tuotteista löydät Pelipaikan-koontisivulta ja kirjautuminen järjestelmää tapahtuu osoitteesta fin.ma.services.

i

vakuutustodistuspelaajajaseura.doc

PELIPASSIT 2019

Pelipassi 2019 on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.12.2018 – 31.12.2019.

Vakuutusturva on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.1.2019 – 31.12.2019.
Poikkeus: vakuutusturva on voimassa uusille vakuutuksenottajille maksuhetkestä alkaen myös joulukuussa 2018.

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia.

PELIPASSIN VOI OSTAA PELIPAIKKA -JÄSENREKISTERISTÄ >>

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka/pelipassit-ja-vakuutukset

 Korttelipassi-/harrastepassivakuutus ei ole voimassa Palloliiton- eikä piirien järjestämässä sajamuotoisessa kilpailutoiminnassa eli sarjoissa joihin vaaditaan Pelipassi.
KORTTELI-/HARRASTEPASSIN VOI HANKKIA AINOASTAAN SEURA OMILLA SEURAKÄYTTÄJÄTUNNUKSILLAAN.

Huomioitavia asioita:

  • Kaudella 2019 A-junioreissa pelaavat myös 1999-syntyneet (A20-ikäluokka). Huomioittehan, että 1999-syntyneille pelaajille ostetaan aikuisten pelipassi ja vakuutus. Kilpailusääntöjen mukaan vakuutus on pakollinen nuorilla pelaajilla (koskee myös 1999-syntyneitä).
  • Nippuostaja/seuran Pelipaikka käyttäjä, huolehdithan siitä, että pelaaja tietää mikä vakuutus pelaajalle on otettu ja että hän saa tuoteselosteen sekä vakuutusmäärätaulukon.

PELIPASSIEN JA VAKUUTUSTEN TEKNINEN TUKI

Palloliiton tukipalvelu ensisijaisesti asiakasportaalin kautta tai puhelimitse +358 9 31585000 (arkisin 9-11 ja 12-15). Ohjeita yleisempiin toimintoihin löydät alta:

OHJEET PELIPASSIN UUSIMISEEN

TURVAPAIKANHAKIJOIDEN JA TURVAPAIKAN SAANEIDEN REKISTERÖINTI

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka/ohjeet

Vahingon sattuessa

Ohjeet vahingon sattuessa Pelipassivakuutetuille pelaajille

Loukkaantumisen tapahduttua toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

TOIMINTAOHJEET PELIPASSIVAKUUTETUILLE

1. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
2. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse.
3. Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen: Löydät vahinkoilmoituslomakkeen täältä>>>
Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle.

Magneettikuvaus edellyttää vahinkoilmoituksen tekemistä ja PV Vahingonkäsittelyn myöntämää maksusitoumusta. Magneettikuvaukseen ei tule hakeutua ilman PV Vahingonkäsittelyn maksusitoumusta, eikä maksaa kuvausta itse! Lue myös tarkemmat ohjeet osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi.

Kysymykset sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi tai puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm).

Mikäli pelaajalla on muu kuin Palloliiton pelipassivakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä.

AON vakuutusturvan voi ostaa pelipassin oston yhteydessä tai pelipassin oston jälkeen Pelipaikka-järjestelmässä.
AON vakuutusturvan vakuutusmäärät, tuoteseloste ja vakuutusehdot 2019 >>     (På svenskain English)

Seuran kaikki joukkueet

  1. Joukkueen jojot ja valmentajat vastaavat siitä, että ilman vakuutusta ja pelipassia oleva pelaaja ei osallistu otteluun eikä joukkueen harjoituksiin, ennen kuin molemmat asiat ovat kunnossa. Tästä ei ole poikkeusta!  Pelipassista voi pyytää pelaajaa tuomaan kuitin tai sitten laittaa viestiä riinakottila.ihk@gmail.com  että tarkistan asian pelipaikasta. (pelipassit hankkii pelaajat itse pelipaikasta)
  1. Jos alaikäisellä pelaajalla on oma vakuutus, on jojon saatava vanhemmilta heidän allekirjoittamansa todistus, jossa vakuutetaan, että pelaajalla on voimassa oleva vakuutus koko lisenssikaudeksi (kalenterivuodeksi 2016.) Jojo merkitsee oman vakuutuksen voimassaolon jalkkikseen (Joukkueenhallintasivut/Pelaajatiedot) ja säilyttää allekirjoitetun todistuksen.Vakuutustodistus liitteenä.

MIKÄ PASSI ?

Lasten ja nuorten pelipassi ostetaan aina syntymävuoden mukaan, riippumatta siitä, pelaako aikuisten/vanhemmassa ikäluokassa. Aikuisten pelipassin hinta on kaikille sama riippumatta sarjatasosta. Mikäli pelaaja pelaa sekä KKI-sarjoissa että divarissa, tulee pelipassi ja edustusoikeus olla kyseisessä divariseurassa.

VOIMAAN ?

Pelipassi tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä piirin peliä. Pelipassi tulee voimaan maksuhetkestä, mutta kuitenkin aikaisintaan kunkin pelipassikauden ensimmäisenä päivänä.  lisäksi nuorten ikäluokissa tulee myös olla vakuutusturva voimassa. Piiri tekee useita pelipassitarkastuksia kauden aikana. Pelipassittomien pelaajien seuroille tulee sanktio.

VAKUUTUS ?

Vakuutus on pakollinen kaikilla lapsilla ja nuorilla (1997 ja sen jälkeen syntyneet) riippumatta siitä pelaako pelaaja nuorten tai aikuisten otteluita. Piirin järjestämissä aikuisten sarjoissa vakuutus ei ole pakollinen aikuisille, mutta suositeltava. Vakuutus tulee voimaan tuoteselosteessa annettujen vakuutusehtojen mukaisesti. Pelipassivakuutuksen voi hankkia ainoastaan kun on hankkimassa tai hankkinut pelipassin. Ilman pelipassia ei pelkkää vakuutusta voi hankkia Pelipaikasta. Pelipassiin käy vain pelipassivakuutus, harrastepassiin harrastepassivakuutus ja korttelipassiin korttelipassivakuutus.

PELAAJALLA OMA VAKUUTUS ?

Mikäli pelaajan ikä tai sarjataso edellyttää voimassa olevaa vakuutusta ja pelaajalla on voimassa oleva vakuutusturva, joka korvaa jalkapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla pelipassikauden välisenä aikana, ei hänen tarvitse ottaa sen lisäksi muuta vakuutusta. Vakuutuksen on oltava vähintään pelaajan iän tai sarjatason mukaisen pelipassivakuutuksen tasoinen. Koska seura on vastuussa siitä, että pelaajillaan on voimassa oleva vakuutusturva, niin seura vaatii toimittamaan todistuksen tästä vakuutuksesta joukkueen jojolle.

Toimintaamme tukemassa: