I-HK T08/09

I-HK T0809 on energinen 20 pelaajan joukkue, joka treenaa kesäkaudella kolme kertaa viikossa Itä-Hakkilan tekonurmella. Joukkue on jaettu kahteen peliryhmään, joista toinen pelaa kilpatasolla ja toinen harrastetasolla. Molemmat peliryhmät pelaavat kaudella 2019 Uudenmaanpiirin piirisarjaa, toinen peliryhmä tasolla 1 ja toinen tasolla 3-4. Kaudenaikana osallistumme myös muutamiin turnauksiin kotimaassa ja talvella pelaamme Talviliigaa.

Harjoitusvuorot

T08/09 harjoittelee talvikaudella Hakunilan kuplahallissa:

maanantaisin klo 18.45 – 20.15
keskiviikkoisin klo 18.45 – 20.15
sunnuntaisin klo 15.45 – 17.15

Joukkueen kalenteri

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Maksut

Joukkueen toimintakulujen (tekonurmen maksut, turnausmaksut, valmennus) kattamiseksi kerätään 65 euron kuukausimaksua. Tämän lisäksi keräämme joukkueelle varoja erilaisilla talkoilla ja tapahtumilla.

Kuukausimaksun lisäksi seura kerää jäsen- ja lajimaksua 85€ vuodessa joka laskutetaan vuosittain helmikuussa.

Varusteet hankitaan itse I-HK shopin kautta.

Uudet pelaajat

Ottakaa yhteyttä Jenny Enqvistiin (enqvije@gmail.com) ja sopikaa kokeilukerrasta. Huoltajan läsnäolo on suositeltavaa kokeilukerralla.

Harjoitusvarustus: jalkapallokengät, oma pallo (koko 4), vesipullo ja säärisuojat. Pelaamisen aloittamisen jälkeen voi hankkia seuravarusteita, niistä tiedotetaan erikseen.

Joukkueen jäseneksi ilmoittaudutaan aina joukkueenjohtajalle/valmentajalle, mutta lajia voi myös kokeilla ensin muutamien harjoitusten ajan.

Nähdään harjoituksissa!

h

Ilmoittaudu

Muuta

Otsikko

teksti

h

Ilmoittaudu

Toimintaamme tukemassa: