P11

Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!

Harjoitusvuorot

Talvikauden harjoitusajat Hakunilan kuplahallissa seuraavasti:

Torstaisin klo 17.45 – 19.00
Sunnuntaisin klo 11.45 – 13.00

Yhteystiedot

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Markus Sirviö ja joukkueenjohtajana Marko Ahtonen.

 

Yhteystiedot

Maksut

Seuran jäsenmaksu 40e ja jalkapallon lajimaksu 45e I-HK:lle, toimintaryhmän maksut ovat 40e/kk. Ensimmäisen laskutuksen yhteydessä laskutetaan 9e lisenssimaksu (=vakuutus). Jos lapsi aloittaa harrastamisen kesken laskutuskauden, tämä otetaan huomioon laskutuksessa.

Uudet pelaajat

Jalkapallon aloittaminen P11-ryhmässä: Jos jalkapallon pelaaminen ja mukava liikunnallinen yhdessäolo kiinnostaa, tervetuloa kokeilemaan! Harjoittelemme yhtenä joukkueena, mutta osassa treeneistä jaamme pelaajat pienryhmiin, joissa vähemmän ja enemmän pelanneille tulee sopivan vaativia harjoitteita.

Toimintaryhmän treeneihin voi osallistua kaksi kertaa kokeilumielessä! Tämän jälkeen jatkaakseen tulee ilmoittautua mukaan joukkueeseen. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta!

Kun tulette lapsen kanssa ensimmäisen kerran harjoituksiin, käykää esittäytymässä valmentajille ennen harjoitusten alkua!

Pelaajilla tulee olla harjoituksissa mukana oma pallo (koko 3), juomapullo, säärisuojat sekä kelin mukaiset varusteet ja iloista mieltä!

h

Ilmoittaudu

Toimintaamme tukemassa: