I-HK B-juniorit

B-juniorijoukkue on sulautettu miesjoukkueesen jonka yhteyteen perustetaan kaudelle 2020 A-juniorijoukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan, ole rohkeasti yhteydessä miesjoukkueen yhteyshenkilöihin.

 

Yhteystiedot

Valmentajat

Päävalmentaja Veli-Matti Järnefelt
Valmentaja Pasi Purmonen
Joukkueenjohtaja (mm. uusien pelaajien ilmoittautuminen):

Mirka Järnefelt, mirka.jarnefelt * kolumbus.fi, puh. 040-125 8535

Joukkueen rahastonhoitaja

Heli Salpakari, helisal * outlook.com
(Sähköpostiosoitteessa korvaa ylläolevissa osoitteissa oleva ” * ” -merkki (väli*väli) @-merkillä)

Yhteystiedot

Joukkueen kalenteri

h

Ilmoittaudu

Pelaajat ja uudet pelaajat

Joukkueen kokoonpano

Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä noin 20 poikaa. Peleissä ei ole vakiokokoonpanoja, vaan valmentaja suunnittelee pelipaikat pelien mukaan. Tavoitteena on, että kaikki saavat kauden aikana tasaisesti peliaikaa.

Uudet pelaajat

Joukkueeseen ovat tervetulleita myös uudet pelaajat. Uudet pelaajat voivat tulla suoraan treeneihin tutustumaan (ylempänä treenipaikat sekä linkki Jalkkis.net:n harjoituskalenteriin) tai he voivat ilmoittautua ennakkoon joukkueenjohtajalle. Joukkueenjohtaja antaa tarvittaessa lisätietoja joukkueen toiminnasta. Uudet pelaajat voivat tutustua lajiin kahden viikon ajan ilman maksuja.

Joukkueeseen liittyminen

Joukkueella on oikeus hyväksyä tai hylätä pelaajan liittyminen. Kielteiseen hyväksymispäätökseen voivat vaikuttaa esimerkiksi väkivaltainen tai loukkaava käytös, joukkue- tai muiden osallistumismaksujen laiminlyönti tai valmentajien määräysten ja ohjeiden jatkuva laiminlyönti.

Maksut

Aloitusmaksu

Tutustumisajan jälkeen jatkavilta uusilta pelaajilta peritään aloitusmaksu. Aloitusmaksun suuruus määritellään vuosittain. Aloitusmaksua ei palauteta jäsenyyden päättyessä. Aloitusmaksun tarkoituksena on sitouttaa pelaajat tiiviimmin joukkueen toimintaan. Toivomme, että joukkueeseen ja harrastukseen sitoudutaan ja että joukkueen jäsenyyttä ei koeta vain hetken mielijohteeksi. Pelaajille joukkueen jäsenyyden ajaksi luovutetut pelipaidat (sininen ja valkoinen) rahoitetaan myös aloitusmaksuilla. Aloitusmaksulla uudet pelaajat osaltaan tukevat työtä, jota aiemmat joukkueen jäsenet ovat aikaisempina vuosina tehneet joukkueen hyväksi; erilaisia talkoita ja muuta varainkeräystä. Aloitusmaksun ansiosta jokainen uusi joukkueen jäsen voi hyvällä omatunnolla nauttia yhteisestä harrastuksesta ja tapahtumiin osallistumisista.

Joukkuemaksu

Joukkueessa on käytössä joukkuemaksu, jonka määrä vahvistetaan joka vuosi erikseen. Maksu maksetaan kuukausittain. Joukkuemaksulla katetaan joukkueen treeneistä ja pelaamisesta koituvia kustannuksia kuten turnausmaksuja, harjoitusvuorojen kenttävuokria, palkintoja ja muita joukkueen kuluja.

Varainkeräykset

Pyrimme keräämään varoja toiminnan rahoittamiseksi myös erilaisella talkootoiminnalla sekä sponsorimaksuilla. Tähän varainhankintaan toivomme kunkin joukkueen jäsenen ja / tai huoltajan osallistuvan mahdollisuuksiensa mukaan.

IHK:n jäsenmaksu ja lajimaksu

Oman joukkuemaksun lisäksi tulevat Itä-Hakkilan Kilpa ry:n (IHK) puolesta seuran jäsenmaksu ja lajimaksu, jotka seura laskuttaa. Nämä laskut eivät siis tule joukkueelta, vaan IHK:lta. Seuran jäsenmaksut tulevat maksettavaksi kerran vuodessa.

Palloliiton lisenssi

Peleihin osallistumisen edellytyksenä on Palloliiton lisenssi (=pelipassi).

 

 

 

Joukkuemaksujen toistuva laiminlyönti voi johtaa siihen, että jäsenyys joukkueessa päättyy tai että harjoituksiin tai peleihin ei voi osallistua. Lisätietoja voimassaolevista maksuista saa joukkueenjohtajalta.

Treeni- ja pelivarustus

  • Salitreenit – sisäurheiluvarustus  (mieluiten shortsit tai muut liikunnalliset housut, t-paita tai urheilupaita), sisäpelikengät (ei lenkkarit), säärisuojat, sukat polven yli, juomapullo, pallo (joukkueen tai muu vastaava). Salibandymailat, -pallo ja -suojalasit mukaan, jos asiasta on erikseen ilmoitettu.
  • Talviajan tekonurmitreenit (myös mahdollisti kuplahallissa pelattavat) – pelillinen ulkoliikunta- / jalkapallovarustus (ei kuitenkaan toppa-asua), säärisuojat, nappikset, pipo, hanskat, juomapullo, pallo
  • Ulkoharjoitukset kesäaikaan – pelillinen ulkoliikunta- / jalkapallovarustus, säärisuojat, nappikset, juomapullo, pallo
  • Harjoitus- ja turnauspelit – pelillinen jalkapallovarustus (hankittavissa esim. Duosportista omalla kustannuksella pelipaitoja lukuunottamatta), sekä valkoinen että sininen pelipaita (joukkue antaa pelaajien käyttöön jäsenyyden ajaksi). Sininen pelipaita on kotipelipaita, valkoinen on vieraspelipaita. Shortsit: mustat (Jako); shortsien alla voi käyttää pitkää MUSTAA kerrastoa, samoin lyhythihaisen pelipaidan alla voi käyttää MUSTAA kerrastoa; pelisukat samanväriset pelipaidan kanssa: sinisen paidan kanssa siniset sukat, valkoisen paidan kanssa valkoiset sukat. Säärisuojat sukkien alle, jalkapallokengät, juomapullo, pallo.
    Kylmällä säällä lisäksi:
    tekninen musta kerrasto peliasun alle, mustat pipo ja hanskat, muu vaatetus sään mukaan (talvikaudella voi käyttää myös mustia verryttelyhousuja / taukotakkia / sateella tauoilla sadetakkia tms.).

 

  • Pallot

Peleissä ja harjoituksissa käytetään yleensä palloa, jonka kokonumero on 5.

Toimintaamme tukemassa: